Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Kötési mód puha kötés
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelme 392 oldal
Dimenzió 136 mm x 204 mm x 0 mm
Vonalkód 9789634570981
 
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, A nő nem férfi Etaf Rum Regény

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

A nő nem férfi Etaf Rum

Ár:
3.899 Ft
3.314 Ft
Kedvezmény: 585 Ft
Kedvezmény: 15%

A nő nem férfi

Ahonnan én jövök, ott megtanultuk hallgatásra kényszeríteni magunkat. Azt tanították nekünk, hogy a hallgatás megment minket.

Palesztina, 1990. A tizenhét éves Isra inkább könyveket olvas, mint hogy az apja által választott kérőket szórakoztassa. Egy hét múlva azonban a naiv, álmodozó lányt sebtében eljegyzik és feleségül veszik, s hamarosan már Brooklynban él. Isra küzd, hogy megfeleljen zsarnoki anyósának, Faridának, valamint újdonsült furcsa férjének, Adamnek, és a nyomás csak fokozódik, amikor négy leánygyermeknek ad életet… fiúk helyett, akiket Farida szerint szülnie kellene.

Brooklyn, 2008. A tizennyolc éves Deya, Isra legidősebb lánya egyetlen vágya, hogy főiskolára mehessen, ám a nagyanyja, Farida nyomására kénytelen férjjelöltekkel találkozni. Vajon más választása lett volna, ha a szülei túlélik a halálos autóbalesetet, amikor ő még csak nyolcéves volt? Nagyanyja azonban eltökélt a kérdésben: Deya méltó jövője kizárólag a megfelelő férfival kötött házasság révén biztosított. Ám a sorsnak megvan a maga akarata, Deya hamarosan sokkoló titkokat derít ki a családjával kapcsolatban, ami arra készteti, hogy megkérdőjelezze mindazt, amiről azt gondolta, hogy tudja a szüleiről, a múltjáról és saját jövőjéről. A Brooklynban élő palesztin–amerikai nők három generációja egyéni vágyai és szigorú hagyományok között őrlődik.

Szívszorító regény szeretetről, intrikáról, bátorságról és árulásról, ami bármilyen háttérrel rendelkező nőben visszhangot kelt. Ismerd meg sorsukat!

Ha megérintettek a Tej és méz verssorai, ez a regény is utat talál a szívedhez! Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen! Felnőtteknek ajánljuk!

Elérhetőség: Szállítási idő 3 - 5 munkanap!
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó
Várható szállítás: 2021. szeptember 27.
Cikkszám: 9789634570981
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: