Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Kiadó: Gondolat Könyvkiadó
Kiadás éve:1983
Kiadás helye:Budapest
Kötés típusa: kemény papírkötés
Terjedelem:344
Méret: 17x24cm

Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, A pszichológia alapkérdései Donald O. Hebb antikvár könyv ANTIKVÁR KÖNYV

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

A pszichológia alapkérdései Donald O. Hebb antikvár könyv

Ár:
399 Ft

Tizedik nyelven jelenik meg Hebbnek, a kiváló kanadai pszichológusnak e könyve. Sikerét egyaránt köszönheti korszerű, természettudományos szemléletének, az egyes témakörök alapos, rendszerező áttekintésének és közvetlen - egyben didaktikus - hangvételének. Az olvasó megismerkedhetsz általános pszichológia legfontosabb kérdéseivel: a viselkedéssel, a tanulással, az emlékezéssel, az örökléssel, a gondolkodással. Emellett a szerző számos jelenség lélektani és élettani alapjait, megjelenési formáit mutatja be, némelyikük hétköznapi "furcsaságnak" számít vagy a patológia területére vezet át. Hebb sohasem egyetlen elméletről, hanem több, a tudományosság igényét kielégítő, vagy legalábbis eddig meg nem cáfolt teóriáról és hipotézisről tájékoztat; éppen arra hívja fel a figyelmet, hogy a tudománnyal ismerkedőknek meg kell tanulniuk bizonyítékokat és cáfolatokat keresni, illetve bíráló szemmel tekinteni az újabb elméletekre és kísérleti eredményekre.

Ennek érdekében igyekszik minél több vizsgálati eljárást, megközelítési módot bemutatni: laboratóriumi kísérletek, természetes környezetben végzett megfigyelések, matematikai-statisztikai feldolgozás, spekulatív elméletek gyakorlati próbára tétele - mindezek nemcsak az ismeretanyagot bővítik, de formálják az olvasó tudományos szemléletét is. A fejezetek és a könyv végén található irodalomjegyzék, és a fontosabb szakkifejezések magyarázó listája segíti a jobb tájékozódást.

A könyvet egyaránt szánjuk a pszichológiával ismerkedő egyetemi, főiskolai hallgatóknak és az e tudományág iránt érdeklődők szélesebb körének, akik az alapoktól a magasabb szintekig kívánják megismerni az általános pszichológia kérdéseit.

Elérhetőség: Raktáron
Kiadó LIBRI-INSOMNIA
Várható szállítás: 2021. november 05.
Cikkszám: 180A silver
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!