Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

  •   Cím: Az elemésztő homály
  • Szerző: Christine Lynn Herman
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó
  • Sorozat: Dream válogatás
  • Oldalszám: 384 oldal
  • Megjelenés: 2019. október 31.
  • Kötés: Ragasztott
  • ISBN: 9789634991182
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Az elemésztő homály - Christine Lynn Herman Horror, thriller

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Az elemésztő homály - Christine Lynn Herman

Ár:
3.799 Ft
3.229 Ft
Kedvezmény: 570 Ft
Kedvezmény: 15%

Nővére halála után a tizenhét éves Violet Saunders kénytelen akarata ellenére a New York állambeli Négy Ösvénybe költözni. Habár Violet még újonnan érkező idegen a városban, hamarosan rádöbben, hogy az édesanyja korántsem az: mindketten a város egyik nagy tiszteletben álló családjának sarjai.

Négy Ösvényben pedig kőcsengő függ minden ajtó fölött, és veszély leselkedik az erdő mélyén. Justin Hawthorne családja generációk óta őrködik Négy Ösvény biztonsága fölött, megvédelmezve a lakókat a Homálytól, egy élettelen dimenziótól, amelynek börtönében egy kegyetlen szörnyeteg él. Miután kiderül, hogy Justin nem örökölte a családja különleges képességeit, anyja minden áron titokban akarja tartani a megalázó igazságot. Justin azonban képtelen lemondani a megígért jövőjéről és a városról, amelynek védelmére megesküdött.


Harper Carlisle elveszítette a kezét egy balesetben, és napokig a Homály csapdájában ragadt. A tragédia után hajdani barátja, Justin Hawthorne lelketlenül cserben hagyta, ezért Harper megesküdött, hogy bosszút áll rajta. Elégedetlenség fortyog Négy Ösvény felszíne alatt, és Harper megragadja az alkalmat, hogy megdöntse a Hawthorne család hatalmát, és megváltoztassa a saját jövőjét - de hogy mindez milyen következményekkel jár, még nem is sejti.

A Homály napról napra egyre erősödik, sorra szedi az áldozatait. Amikor Violet véletlenül szabadjára engedi a szörnyeteget, mindhármuknak össze kell fogniuk a többi alapítóval együtt, hogy feltárják a családjuk képességei mögött rejlő sötét titkokat... mielőtt a Homály mindnyájukat elemészti.

Elérhetőség: Megvásárolható
Kiadó MAXIM KÖNYVKIADÓ KFT. 2
Várható szállítás: 2021. november 03.
Cikkszám: 9789634991182
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.: