Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Várható megjelenés 2021. 11. 18.
Kötési mód puha kötés
Kiadó IPC Könyvkiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelme 384 oldal
Dimenzió 145 mm x 205 mm x 0 mm
Vonalkód 9789636357931
 
 
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Corpus Rory Clements Történelmi

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Corpus Rory Clements

Ár:
4.699 Ft
3.994 Ft
Kedvezmény: 705 Ft
Kedvezmény: 15%

Corpus

1936. Európa forrong. A nácik bevonultak a Rajna-vidékre. Oroszországban Sztálin megkezdte a „nagy tisztogatást”. Spanyolországban kitört a polgárháború.

Egy fiatal angol nő, a Gestapótól rettegve, hamis iratokat visz el Berlinbe egy zsidó tudósnak. Hamarosan holtan találnak rá a szobájában, Cambridge-ben, ezüstfecskendőjével elernyedt ujjai közt.
Egy exkluzív londoni klubban összeesküvést szőnek, ami a brit királyt és a legitim kormányt veszélyezteti. Amikor egy neves és előkelő, fasiszta érzelmű angol házaspárt kegyetlenül megölnek, Thomas Wilde, az öntörvényű cambridge-i történészprofesszor élesben találkozik a kémek és titkos ügynökök világával, amelyet addig csak könyvekből ismert. Minél inkább elmerül az események örvényében, annál több kapcsolatot talál az ezüstfecskendős lány halála és VIII. Eduárd király körül éppen akkor kirobbanó botrány között.

„– Vitatkozzanak velem! – nyomatékosította Wilde. – Követeljenek bizonyítékokat, vegyenek rá, hogy bizonyítsam a nézőpontomat, és kerüljenek olyan közel az igazsághoz, amennyire csak tudnak! Újra és újra vizsgáljanak meg mindent, amit hallottak, és alakítsanak ki saját véleményt a talált bizonyítékok alapján! És ha nem találnak bizonyítékokat, akkor maradjanak nyitottak a lehetőségekre! Legyenek olyanok, mint a nyomozók, máskülönben sohasem válnak jó történésszé.”

Elérhetőség: Szállítási idő 3 - 5 munkanap!
Kiadó I.P.C. KÖNYVEK KIADÓ
Várható szállítás: 2021. december 07.
Cikkszám: 9789636357931
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: