Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

  • Kötési mód: karton / keménytábla
  • Kiadó: Európa Könyvkiadó
  • Kiadás éve: 2018
  • Terjedelme: 200 oldal
  • Dimenzió: 160 mm x 237 mm x 23 mm
  • Vonalkód: 9789634059578
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, hanglemez, könyváruház, DIANA UTOLSÓ NYARA- ANTONIO CAPRARICA Életrajz és memoár könyvek

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

DIANA UTOLSÓ NYARA- ANTONIO CAPRARICA

Ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Kedvezmény: 600 Ft
Kedvezmény: 15%

Csak boldog akart lenni.

Eleinte minden oka megvolt rá: szerelmi házassággal bekerült a királyi családba, élvezte az azzal járó előnyöket, a bokacsattogtatást, a magánrepülőt, a különvonatot, a luxust - és a kitüntető figyelmet. A sajtóét is! Ő lett a monarchia legnépszerűbb márkája, "a szívek hercegnéje", a divatikon, a szépség és az érzékenység, az empátia jelképe. A leendő király anyja.

Aztán csalódnia kellett. Ott érte a csapás, ahol a legjobban tud fájni: a szívén.

1996. augusztus 28-án Diana már nem királyi fenség, hivatalosan is elvált. A válása után azonban ugyanúgy érdekelte az embereket - vagy talán még inkább -, hogy mit csinál, kit szeret, milyen ruhát visel, hol nyaral ez a megcsalt, boldogtalan fiatalasszony.

Antonio Caprarica - húsz évvel a tragédia után - Diana életének utolsó szakaszát eleveníti fel. Az olasz szerző külföldi tudósítóként sokáig élt Londonban, több könyvet írt a Windsorokról. Azon a nyáron, amely Diana és utolsó szerelme, Dodi Fayed életét követelte, ő is a Smaragd-parton nyaralt, ahol ők, látta, milyen küzdelmet vív a személyzet a paparazzók serege ellen, hogy ezt a két embert, ha csak percekre is, békén hagyják. Megértette, mit jelent az a talán cinikusan hangzó kijelentés, hogy "Az élő Diana a címlapon a dupláját érte minden más címlapnál. A halott Diana a duplájának a dupláját éri."

Ez a barátnők, szemtanúk, testőrök, kuruzslók visszaemlékezése nyomán, hatósági vizsgálatok alapján rekonstruált történet amilyen szép, olyan szomorú. A boldogság romjait hordja össze.

Elérhetőség: Megvásárolható
Kiadó Európa Kiadó
Várható szállítás: 2021. augusztus 03.
Cikkszám: 9789634059578
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: