Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Kiadó:             Madách Könyv- és Lapkiadó N. V.
Kiadás helye:  Pozsony
Kiadás éve:    1984
Kötés típusa:  fűzött kemény papírkötés
Oldalszám:     281 oldal
Méret:            24x17 cm
Megjegyzés:   fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva

Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Édes könyv - Maria Hajkova (antikvár könyv) ANTIKVÁR KÖNYV

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Édes könyv - Maria Hajkova (antikvár könyv)

Ár:
499 Ft

Háziasszonyaink - elsősorban a fiatalok - meg akarják tanulni a tésztás ételek elkészítésének minden csínját-bínját. Ennek feltétele, hogy a főtt, sült, zsírban sült tészták, különféle felfújtak, pudingok, krémek, fagylaltok és a sütés nélkül készített édességek pontos receptje mindig kéznél legyen. Miért oly kedveltek a tészták?
A tésztás ételek változatossá teszik a család étrendjét, a tejjel készült különféle pudingok, krémek jól kiegészítik a gyermekek kosztját, a sós és édes sütemények a vendéglátás bevált kiegészítői. Az étrendbe iktatott tésztás ételek bizonyos mértékben csökkentik a konyhára fordított kiadások összegét. Nem utolsósorban pedig éppen az édes tészták készítés bizonyítja leghatásosabban a háziasszony szakácsművészetét.
A tésztás ételeket azonban igen megfontoltan kell megválasztanunk. A helyes és korszerű táplálkozás fontossága mindinkább előtérbe kerül, több társadalmi szervünket, különösen az egészségügyet foglalkoztatja ez a probléma. Az élelmiszerek összetétele, a helyes táplálkozásra vonatkozó ismeretek egyre fontosabb szerepet töltenek be az ember egészségéről való gondoskodásban.

A táplálkozás, amint a lakosság különböző rétegeiben végzett felmérések bizonyítják, hatással van nemcsak az egyes ember, hanem általában az egész lakosság egészségi állapotára. A kapott eredmények képet nyújtanak a táplálkozás jellegéről, megmutatják a gyermekek és felnőttek étrendjében található hibákat és fogyatékosságokat, főként pedig rámutatnak arra, mennyire veszélyezteti és károsítja az ember egészségét a helytelenül összeállított étrend.
A felmérések eredményei egyszersmind útmutatásul is szolgálnak, miként kell a táplálkozást korszerűvé, egészségessé és gazdaságossá tenni

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 27.
Cikkszám: 6606LT
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!