Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek


Kiadó:             Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye:  Budapest
Kiadás éve:    1986
Kötés típusa:  fűzött kemény papírkötés
Oldalszám:     150 oldal     
Méret:            21 cm x 21 cm
Megjegyzés:   fekete-fehér illusztrációkkal.

Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Eleink ételei - Szántó András (antikvár könyv) ANTIKVÁR KÖNYV

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Eleink ételei - Szántó András (antikvár könyv)

Ár:
890 Ft

Szántó András e gyűjteményében az alkotó magyar konyhaművészet írásbeliségének rögös útjait kutatva, a modern kor emberének igyekszik hozzáférhetővé tenni a régi szakácskönyvek titkait.

Az elfelejtett ételek ízei, a régmúlt szakácskönyvei, nagyanyáink konyhatechnológiai fogásai hallatlanul nagy nosztalgiát váltanak ki napjaink emberéből. Reneszánszukat élik a régi szakácskönyvek világszerte. Sikerükre jellemző, hogy a kiadásukat követő néhány napon belül elfogynak. A technológiai egyszerűsítések, a régen ismert fűszerek és fűszernövények alkalmazásának évtizedekre visszamenő mellőzése után éppen így e téren is fel kell eleveníteni a jó tapasztalatokat, sőt tovább kell fejleszteni azokat a régmúlt jó tapasztalataink felidézésével.

Sokan keresik ma a jó magyar konyha titkát. Napjain fiatal szakembere azzal a hátránnyal indul, hogy még a régi forrás, a szakirodalom ide vonatkozó néhány szegényebb gyűjteményét sem ismeri, mert hiánya miatt nem jut hozzá.
Az utóbbi évtizedek régészeti, filológiai kutatásai, valamint a szakma további fejlődése is más megvilágításba helyeznek számtalan, korábban másként értékelt történelmi, szakmai állásfoglalást, amelyek napjainkban újabb értelmezést nyernek

Elérhetőség: Raktáron
Kiadó Scolar Kiadó
Várható szállítás: 2021. október 25.
Cikkszám: TB2588 b
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!