Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Kiadó:               Interpress
Kiadás helye:     Budapest
Kiadás éve:       1988
Kötés típusa:     ragasztott papírkötés
Oldalszám:        300 oldal
Sorozatcím:       IPM könyvtár
Állapot:              korának megfelelő   
Méret:               17x12 cm
  Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Gyilkosság a szenátusban Margaret Truman antikvár könyv ANTIKVÁR KÖNYV

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Gyilkosság a szenátusban Margaret Truman antikvár könyv

Ár:
299 Ft

"Lydia témát változtatott.
- Cale, amikor felhívott, azt mondta, hogy beszélni akarsz velem. Örülök, hogy érzed, hozzám mindig bizalommal fordulhatsz. Csak azt akarom mondani, hogy mindig is szerettelek téged és Cale-t. Mindenben segítek, amiben tudok. Csak szólnod kell.
Veronica mélyet sóhajtott.
- Akkor vállald el a vizsgálóbíró tisztét a gyilkosság kivizsgálására alakuló szenátusi bizottságban.. Meggyőződésem, hogy az amerikai nép semmit sem kíván jobban, mint a tények nyílt kivizsgálását. Ismered a rendőrséget, Lydia, ők csak összevissza ügyetlenkednek, családi ügyekben vájkálnak, de soha nem hatolnak a dolgok gyökeréig... A szentáus bárminek a kivizsgálására felállíthat bizottságot. Te is tudod, hogy egy ilyen bizottságban elsősorban a vizsgálóbíró munkájától függ a siker. Nekem olyan emberre van szükségem, aki nemcsak az igazságszolgáltatással, hanem az emberi érzésekkel is törődik... És erre a feladatra én téged tartalak a legalkalmasabbnak, Lydia."
Így került Lydia James ügyvédnő egy olyan gyilkossági ügy kivizsgálásának kellős közepébe, melynek szövevényes szálai az amerikai politika legfelsőbb köreitől, az Egyesült Államok szenátusának épületéből - melyet maga az írónő is nyilván jól ismer, hiszen e fordulatos krimi szerzője nem más, mint Truman volt amerikai elnök lánya - egy fanatikus vallási szekta kommunájába és a tévéstúdiók félhomályos világába vezetnek, ahol végül egy fontos szerepet játszó videófelvétel nyújt segítséget a kettős gyilkosság leleplezéséhez.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 27.
Cikkszám: TB2916 cobalt blue
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!