Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Kötési mód keménytábla
Kiadó Akkord Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelme 312 oldal
Dimenzió 150 mm x 225 mm x 27 mm
Vonalkód 9789632521350

Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Így kezdődött (majdnem) minden Graham Lawton Term. tudomány

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Így kezdődött (majdnem) minden Graham Lawton

Ár:
4.790 Ft
4.072 Ft
Kedvezmény: 718 Ft
Kedvezmény: 15%

Így kezdődött (majdnem) minden


Honnan származunk?
Hogyan kezdődött a világ?
Ezek a világegyetem legnagyobb kérdései, és a New Scientist megválaszolja őket.

Amikor Edwin Hubble az 1920-as években belenézett a teleszkópjába, döbbenten állapította meg, hogy gyakorlatilag az összes általa látott galaxis távolodik egymástól. Ha ezek a galaxisok mindig is így mozogtak, gondolta, akkor kellett lennie egy olyan pillanatnak, amikor mind egy helyen voltak. Ez a felfedezés teljesen átformálta a vitát az emberi létezés egyik legalapvetőbb kérdéséről: hogyan kezdődött a világegyetem?
Minden társadalomnak megvannak a maga eredettörténetei a mindenségről és annak lakóiról, de most, hogy képesek vagyunk bepillantani a korai világegyetembe, s felhasználhatjuk a geológia, a régészet, az evolúcióbiológia és a kozmológia révén szerzett tudásunkat, minden eddiginél közelebb kerültünk annak megértéséhez, honnan is származik mindez.
Az összetett földi élet kialakulásától kezdve az első írott nyelven át a világűr emberi meghódításáig az Így kezdődött (majdnem) minden egyedülálló módon mutatja be világegyetemünk múltját, jelenét és jövőjét.
A New Scientist 1956 óta világszerte arról ismert, hogy igyekszik mindenki másnál érthetőbben bemutatni és elmagyarázni a tudomány és a technológia legújabb felfedezéseit és találmányait, megfelelő kontextusba helyezi azokat, és megvizsgálja, mit jelenthetnek a jövő számára. A New Scientist a különböző csatornáin keresztül hétről hétre több mint ötmillió lelkes és hűséges olvasót ér el szerte a világon.
Graham Lawton miután az Imperial College-ban biokémiai és tudományos kommunikációs diplomát szerzett, a New Scientist munkatársa lett. Majdnem a század eleje óta dolgozik ott, először vezető szerkesztőként, jelenleg pedig főszerkesztőként. Írói és szerkesztői tevékenységével több díjat is nyert.
Stephen Hawking a Cambridge-i Egyetem korábbi Lucas-professzora, Az idő rövid története című nemzetközi bestseller szerzője. Haláláig Cambridge-ben dolgozott, ahol az alkalmazott matematikai és elméleti fizikai tanszék igazgatója és az elméleti kozmológiai központ alapítója volt.

Elérhetőség: Megvásárolható
Kiadó Partvonal Kiadó
Várható szállítás: 2021. szeptember 27.
Cikkszám: 9789632521350
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: