Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Kötési mód keménytábla
Kiadó Corvina Kiadó Kft.
Kiadás éve 2020
Terjedelme 300 oldal
Dimenzió 165 mm x 235 mm x 23 mm
Vonalkód 9789631366297
 
 
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, hanglemez, könyváruház, "Kedves Hazámfiai, mozdulni kell..." - Georgikoni peregrinatio oeconomica a 19. század elején - Kurucz György Életrajz és memoár könyvek

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

"Kedves Hazámfiai, mozdulni kell..." - Georgikoni peregrinatio oeconomica a 19. század elején - Kurucz György

Ár:
4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft
Kedvezmény: 15%
A keszthelyi Georgikont 1797-ben megalapító gróf Festetics György fia és örököse, gróf Festetics László 1820-ban két fiatal tanárt küldött több évig tartó nyugat-európai tanulmányútra. Gerics Pál orvos, állatorvos valamint Lehrmann József kertész és borászati szakember jelentései, levelei és naplói alapján hosszú évek kutatásait követően adja közre művét Kurucz György, a Károli Gáspár Református Egyetem tanára.
A könyv fejezetei nemcsak a mezőgazdasági tanintézet alapításának, működésének szellemi hátterét és nemzetközi kapcsolatrendszerét mutatják be az olvasó számára, hanem Szilézián, Szászországon, Poroszországon, a Hannoveri Királyságon, továbbá az észak német városokon át a Rajna-vidéken, Németalföldön, Anglián, Skócián, Franciaországon, Svájcon, Itálián keresztül követhetjük figyelemmel a két tanár néhol kalandos útját.
E kötet a mezőgazdaság, az orvostudomány, az általános európai művelődéstörténet, sőt a korábbi korok életmódja és mindennapjai iránt érdeklődő olvasóközönség figyelmére is számot tarthat.
Elérhetőség: Megvásárolható
Kiadó Corvina Kiadó
Várható szállítás: 2021. augusztus 10.
Cikkszám: 9789631366297
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: