Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Stúdió: Warner Bros.
Játékidő: 92 perc
Csomagolás: bontatlan gyári műanyagtok
Gyártási év:
2002
Hangok: magyar - 5.1 (DD), angol - 5.1 (DD), török - Surround (DD)
Feliratok: magyar, angol, bolgár, horvát, román, szerb, szlovén, török
Képformátum: 1.85:1 (16:9)
Rendező: Harold Ramis
Szereplők: Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow, Joe Viterelli, Cathy Moriarty
Extrák:
- Audiókommentár - a rendező és a társíró közreműködésével
- Werkfilm (így készült) - (kb. 12 p.)
- Előzetes - (kb. 2 p.)

Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, hanglemez, könyváruház, Még egy kis pánik - dvd film DVD FILM

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

Még egy kis pánik - dvd film

Ár:
759 Ft

New York egyik legbefolyásosabb gengsztere 1999-ben esett először pánikba. A felelősség, hogy egyszer majd ő lesz a keresztapa, oly erővel nehezedett Paul Vittire, hogy kénytelen volt pszichiáterhez fordulni. A mániákusan szorongó maffiafőnök és az aggályoskodó, külvárosi pszichiáter találkozása az esztendő legsikeresebb dobásának bizonyult. Csoda, hogy három évvel később Még egy kis pánik címmel jött a folytatás?Az HBO mozicsatorna új bemutatójában törvényszerűen keresztezi egymás útját a két régi ismerős. Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez? Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik a döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát… Mi lesz ebből? Nos, csak semmi pánik! Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere, Ben Sobel azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.

A baj nyilvánvaló: New York leghírhedtebb alvilági figurája ha éppen nem fél-katatón állapotban járkál fel-alá a cellájában, akkor táncra perdül és a West Side Story dalait dúdolgatja. Az FBI a gengszter korábbi pszichiáteréhez fordul tanácsért. Ben Sobelnek időre lenne szüksége, hogy elűzhesse az ideggyenge maffiózó elméjét gyötrő démonokat, ám maga is súlyos lelki és szakmai válságban van.
Mégis rá kell döbbennie, hogy élete csak akkor kerül vissza a rendes kerékvágásba, ha rendbe hozza páciense pszichéjét és igyekszik törvényes, ám annál jövedelmezőbb elfoglaltságot találni a számára. Mindez persze számos akadályba ütközik, lévén hősünk nem képes feledni előéletét. Minden mozdulatából és szavából süt, hogy ki ő, és honnan jött. "A csomagtartó akkora, hogy akár három hulla is belefér" - kínálja portékáját, mint újdonsült autókereskedő, ám sem a vevő, sem a tulaj nem honorálja szakmai hozzáértését.
A cselekmény a vígjáték és a dráma sajátos keveréke, az alkotók számára a kettő közötti egyensúly megtalálása jelentette a legnehezebb feladatot. A feszültség és a komikum a két főhős személyiségének különbözőségéből fakad, ugyanakkor tökéletesen ki is egészítik egymást. Billy Crystal és Robert De Niro roppant élvezték, hogy megint együtt dolgozhatnak, De Niro elmondása szerint halálra röhögték magukat a forgatáson. A siker érdekében arra az áldozatra is hajlandó volt, hogy tánc- és énekórákat vett.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. augusztus 10.
Cikkszám: MT557 white
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba Erdők-mezők gombái - Javított utánnyomás Locsmándi Csaba
4.495 Ft 3.817 Ft
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!