Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Várható megjelenés 2021. 10. 21.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Álomgyár Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelme 400 oldal
Dimenzió 130 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9789635701773
 
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Merülj alá, ha nem félsz! - Megan Goldin Horror, thriller

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Merülj alá, ha nem félsz! - Megan Goldin

Ár:
4.199 Ft
3.569 Ft
Kedvezmény: 630 Ft
Kedvezmény: 15%

Merülj alá, ha nem félsz!

„Rendkívül izgalmas olvasmány.” – Sarah Pekkanen, sikerszerző

„Kényes témát feszeget, nagyon jó stílusban.” – Booklist

Rachel Krall az igazságot keresők utolsó reménysége. Neve azután válik ismertté, hogy bűnügyi műsorának köszönhetően egy ártatlan férfi szabadlábra kerül. Már hozzászokott, hogy a hangja, és nem az arca alapján ismerik fel, ezért is találja furcsának, hogy valaki üzenetet hagy az autója szélvédőjén, és így kér tőle segítséget. Neapolis városát egy nemi erőszakkal kapcsolatos bűnügyi tárgyalás rázza meg. A város nagy reményű, Olimpiára készülő fiatal úszóját azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy középiskolás diáklányt, aki nem mellesleg a rendőrkapitány szeretett unokája.

Annak érdekében, hogy a műsor sikeres legyen, Rachel mindent latba vet. Interjúkat készít, és nyomozásba kezd. Csakhogy a rejtélyes levelek mindig a legváratlanabb helyen érik őt utol. Valaki követi a nőt, és nem adja fel, amíg Rachel ki nem nyomozza, hogy mi történt az illető testvérével huszonöt évvel azelőtt. A hivatalos álláspont szerint Jenny Stills vízbe fulladt, a levelek tanúsága szerint viszont gyilkosság történt. Amikor Rachel kérdezgetni kezdi a város lakóit, senki nem akarja válaszra méltatni. A múlt és a jelen összemosódni látszik, amikor Rachel összefüggést talál a két eset között, amelyek végérvényesen megváltoztatják a tárgyalás menetét és az érintettek életét.

A mű fontos kérdésekre keresi a választ: mi a hírnév ára? Jóváteheti-e a kisváros a múlt bűneit? Mi történt pontosan Jennyvel? Megan Goldin sokáig a Reuters, az Associate Press és az ABC újságírójaként dolgozott, helyi tudósítóként beutazta Ázsiát és a Közel-Keletet. Legújabb könyve óriási sikert aratott külföldön. A történetet a szerzőtől megszokott feszült izgalom szövi át. Ahogy a cselekmény szép lassan kibontakozik, kérdések láncolatát ébreszti az olvasóban. Remek könyv, nem csak krimirajongóknak.

„Kiváló! Goldin thrillere szépen rávilágít egy kisváros politikájára.” – Publishers Weekly

„Kifejezetten ütős.” – Kirkus Reviews „Eseménydús és lebilincselő.” – Here is The Fucking Twist könyvblog

Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható!
Kiadó Álomgyár Kiadó
Cikkszám: 9789635701773
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft