Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Kiadó:               M-Érték Kiadó Kft.
Kiadás helye:     Budapest
Kiadás éve:        2008
Kötés típusa:     Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám:        349 oldal   
Méret:              21x14 cm Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Péklapát Fiala János antikvár könyv ANTIKVÁR KÖNYV

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Péklapát Fiala János antikvár könyv

Ár:
990 Ft

Gyerekkori álmom valósul meg ezekben a pillanatokban evvel a könyvvel, amit még csak böngész, kedves leendő olvasóm, mert nem döntötte el, hogy megveszi-e. Jó a borító, tetszik a cím, csak a szerzővel van egy kis bibi.
- Tessék mondani - fordulnak az eladóhoz -, ez az a "hajrá, MSZP"-s csávó a Napkeltéből, aki lecsapdossa a KeljFelJancsi nevű rádióműsorában a telefonokat?
- Azt tudja legalább, miért Péklapát a címe?
- Politika van benne? Nincs?!
- Szex? Nincs?! Kaland?! Szóval meglepő és mulatságos?
Nem szólok. Hallgatok. Ötvenegy éves koromra megtanultam. Izgatott vagyok, mert egész életemben író akartam lenni, és ez most megvalósulhat, ha ő meg ő meg ő és ő megveszi a könyvemet. Mi több, el is olvassa. És tetszik neki.
Úgyhogy pár hónap múlva már követeli a folytatást. Mert szeretek mesélni. Szórakoztatni. Előszóban, írásban. Kedvet csinálni - jót! - az élethez, ami mostanában nem túl vidám.
Jut is eszembe egy történet: Évekkel ezelőtt ezzel köszöntem be a rádióműsoromban, hogy ma mindenki annak tudatában csalja meg a férjét vagy a feleségét - ez talán a gyöngyösi, öngyilkosságot elkövető nő idejében volt-, hogy lehet, mire hazamennek, vérbe fagyva találják a családot. Kinek mije van.
Fél óra múlva telefonált egy ürge: Fiala úr, visszafordultam.

Elérhetőség: Raktáron
Kiadó Tericum Kiadó
Várható szállítás: 2021. október 25.
Cikkszám: MC137 SALE
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!