Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Protokoll - Ottlik Károly (antikvár könyv) ANTIKVÁR KÖNYV

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Protokoll - Ottlik Károly (antikvár könyv)

Ár:
990 Ft

E ​kötet, amely egyetlen könyvespolcról sem hiányozhat, lexikális alapossággal tárgyalja a kapcsolatteremtés és a társalgási viselkedés valamennyi kérdését. Kinek van ma szüksége az illem, szűkebb értelemben az etikett, még szűkebben a protokoll ismeretére?
Mindenkinek, aki közösségben él, és dolgozik, társaságban forog. Magyarország ismét elfoglalja egykori helyét az európai országok nagy családjában. Új viszonyaink megkövetelik, hogy igazodjunk a nemzetközi szokásokhoz, azaz legyünk újra udvariasak, érdeklődők, tapintatosak, kulturáltak. Ajánljuk e kézikönyvet: a nőknek, hogy ismét hölgyek, a férfiaknak, hogy ismét urak lehessenek, a fiataloknak, hogy illedelmes magatartásukkal kivívhassák környezetük rokonszenvét és elismerését, az idősebbeknek, hogy feleleveníthessék mindazt, amit szüleiktől, nevelőiktől tanultak, azoknak, akik hivatásos kapcsolatteremtők, és akik csak szűkebb társas körben mozognak.
Sajdik Ferenc karikatúráinak derűt árasztó közvetlensége és a szerző könnyed hangvétele teszi élvezetessé a könyv tanulmányozását.

Elérhetőség: Raktáron
Kiadó Lunchbox Produkciós Kft.
Várható szállítás: 2021. október 06.
Cikkszám: 6277MC
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!