Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Várható megjelenés 2020. 11. 20.
Kötési mód keménytábla
Kiadó Cartaphilus Kiadó Kft.
Kiadás éve 2020
Terjedelme 400 oldal
Dimenzió 140 mm x 215 mm x 38 mm
Vonalkód 9789632667331
 
 
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Testvérem, Muhammad Ali Rahaman Ali Életrajz és memoár könyvek

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Testvérem, Muhammad Ali Rahaman Ali

Ár:
5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft
Kedvezmény: 15%

Megszámlálhatatlanul sokat írtak már Muhammad Aliról, aki minden kétséget kizáróan az egyik legkedveltebb sportoló volt a világon, emellett pedig milliók példaképe.

Ám egészen mostanáig épp az nem szólalt meg, aki a legjobban ismerte őt - egyetlen testvére és legjobb barátja, Rahaman Ali. Rahamannál közelebb senki sem állt Muhammadhoz. A Cassius és Rudolph néven született testvérpár együtt nőtt fel, együtt edzettek, együtt járták be a világot, és együtt harcoltak az utcán és a ringben. A testvérétől elválaszthatatlan Rahaman szemtanúja volt Muhammad legjobb és legrosszabb pillanatainak, ismerte a fáradhatatlan tréfamestert és a féltékeny idősebb testvért, az elszánt polgárjogi aktivistát, a hűtlen férjet és a szerető apát. A Testvérem, Muhammad Ali újszerű, bennfentes nézőpontból eleveníti fel a bokszsztár életének nevezetes eseményeit, miközben eddig ismeretlen történetek segítségével rajzolja meg egy büszke, megosztó, ám sérülékeny ember arcképét.

Rahaman Ali rendkívüli és megrendítő memoárja minden eddigi Muhammad Ali-életrajznál nagyobb igényű és személyesebb dokumentum a 20. század egyik ikonikus sportolójáról - és egy, a születéstől egészen a halálig elválaszthatatlan testvérpár története.

Elérhetőség: Megvásárolható
Kiadó Libri Kiadó
Várható szállítás: 2021. november 05.
Cikkszám: 9789632667331
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: