Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

 
Kötési mód keménytábla
Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelme 284 oldal
Dimenzió 130 mm x 190 mm x 20 mm
Vonalkód 9786155932656
 
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, Vekerdy Életrajz és memoár könyvek

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

Vekerdy

Ár:
3.490 Ft
2.967 Ft
Kedvezmény: 523 Ft
Kedvezmény: 15%

Vekerdy (új kiadás)

A 2001-ben készült interjúkötet – amely hosszú évek után kerülhet ismét az olvasók kezébe – igazi csemege a 2019-ben elhunyt legendás pszichológus élete és munkássága iránt érdeklődőknek. Vekerdy Tamás az ő utánozhatatlan stílusában vall önmagáról, nagy találkozásairól, élete fordulópontjairól, pályája nehéz és örömteli pillanatairól.

Feltárja családja furcsaságait, kettős származását, élete bonyodalmait, történelemhez, hagyományhoz való viszonyát. Mesél felemelő és gyötrelmes iskolai élményeiről, a sokat bírált és a szerinte gyerekgyilkos magyar állami iskoláról és a Waldorf-iskola mindennapjairól. Megtudhatjuk, mit jelentett számára a művészet (ezen belül is a színház, amelyet különösen szeretett és értett), a hit, a transzcendencia, és hogy milyennek látta az elmúlt évszázad magyar világát.

A Jámbor Judittal folytatott beszélgetés olyan élethűen adja vissza Vekerdy személyiségét (eredeti gondolkodását, mélységes emberségét, hatalmas műveltségét és nagyszerű humorát), hogy olvasás közben szinte hallhatjuk a hangját, és képzeletben ott ülhetünk kettejük között, élvezve a szórakoztató, pompás társaságot.

Elérhetőség: Szállítási idő 3 - 5 munkanap!
Kiadó KULCSLYUK KIADÓ KFT.
Várható szállítás: 2021. november 03.
Cikkszám: 9786155932656
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: