Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Leírás és Paraméterek

Várható megjelenés 2020. 10. 14.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Szukits Könyvkiadó
Kiadás éve 2020
Terjedelme 360 oldal
Dimenzió 130 mm x 195 mm x 0 mm
Vonalkód 9789634976103
Könyv webáruház, könyvshop, antikvár könyv, könyváruház, World of Warcraft: Illidan William King Krimi, fantasy, sci-fi

GARANTÁLT AJÁNDÉK!

Minden könyvhöz ajándék nagyítós könyvjelző!

 

World of Warcraft: Illidan William King

Ár:
3.990 Ft
3.392 Ft
Kedvezmény: 598 Ft
Kedvezmény: 15%

Egykor rég, Illidan, az éjelf mágus cselből felajánlotta szolgálatait a Lángoló Légiónak, hogy véget vethessen a démonok inváziójának. Népe mégis árulónak bélyegezte és tömlöcbe vetette tízezer hosszú éven át, ám akaratát sosem tudták megtörni.
Most, hogy a Légió visszatért, csak ő állhat a sötét erők útjába, és béklyóitól megszabadulva Illidan felkészül a végső ütközetre a Draenor maradványaiból megmaradt Peremföldön. Sereget gyűjt a FEL mágiájától eltorzult orkokból, a csúszó mászó nagákból, a ravasz vérelfekből és az eltorzult démonvadászokból. Egyedül csak ő érti meg, mily hatalmas árat kell fizetni az ellenség legyőzéséhez, így számára minden és mindenki feláldozható.
Ám a végső ütközet előtt Illidan ellen fordulnak azok, akik átlátják a hatalomért szőtt terveit. Köztük van Árnydal Maiev, a Védelmező harcos és hűséges Vigyázói, akik Peremföldön veszik fel a harcot régi ellenségükkel. Maiev pedig megfogadja, addig nem nyugszik, míg Illidan nem lesz újra fogoly, vagy végre halott… Az Ősök Háborújának legendás alakja, Viharhozó Illidan egyike Azeroth leghatalmasabb és legrettegettebb teremtményeinek.

A démonölő varázsló ebben a történetben egy olyan briliáns tervet eszel ki, mely új irányt szabhat a világban zajló eseményeknek....

Elérhetőség: Megvásárolható
Kiadó Atlantic Kiadó
Várható szállítás: 2021. november 03.
Cikkszám: 9789634976103
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin Az utolsó mondattal kezdd! - Kulka Frigyes - Egy rendkívüli gyógyító emlékére L. Horváth Katalin
7.990 Ft 6.792 Ft
Menny.: